Banner tassen

             

 


Banner tassen

 Onze duurzame tassencollectie is vervaardigd uit de mesh- en bisonyl doeken, ontworpen door Koeweiden Postma, die tijdens de inhuldiging van Koning Willem Alexander in 2013, diverse iconische gebouwen (A’DAM Toren, dak CS en Bijenkorf) in de stad sierden.

De collectie bestaat uit 13 verschillende modellen (van strandtas tot creditcard-holder, toilettas en postmanbag). Alle items zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt door de medewerkers van het naaiatelier van Pantar in Amsterdam Noord. Onder supervisie van de getalenteerde ontwerpers, Marie Jose Hamers (Hamers op Maat) en Anne Jongh (Jongh Label). Hierdoor is het ontwerp, productie & verkoop een volwaardig Amsterdam product.

 

Over Pantar

Pantar is het grootste werk-leer bedrijf voor de regio Amsterdam. Pantar biedt werk en begeleiding aan ruim 3.000 inwoners van Amsterdam en Diemen. Dit zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld omdat ze een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking hebben. Of problemen hebben (gehad) of verslaafd zijn geweest. Wat de reden ook is, bij Pantar geloven ze dat iedereen waarde heeft en kan werken.

Pantar heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van medewerkers bij werkgevers, waarbij zij rekening houden met hun mogelijkheden. Tijdens het werk worden medewerkers gestimuleerd om zichzelf verder te ontwikkelen. Ze krijgen de trainingen en opleidingen die ze nodig hebben.

Pantar werkt in en om Amsterdam en Diemen bij veel verschillende bedrijven en organisaties. Zoals in Aalsmeer, waar een groep medewerkers stekken steekt en knipt. Pantar medewerkers onderhouden bijvoorbeeld het groen in de wijken, bezorgen post op IJburg en er worden vakken gevuld bij supermarkten. Ook heeft Pantar eigen diensten waaronder transport, een fietsenafdeling en het naaiatelier in Amsterdam Noord, waar deze collectie is vervaardigd.


 

 

 

Uw tas wordt speciaal voor u gemaakt door onze collega's bij Pantar op het moment dat u de bestelling plaatst.  Levertijden kunnen verschillen van 4-6 weken omdat de tassen één voor één met de hand worden gemaakt. Dit is het complete verhaal achter deze speciale collectie, en dit maakt uw tas geheel uniek!

 

|
Toon 12 24 Alle per pagina

|
Toon 12 24 Alle per pagina