S-Kross World Adaptor USB - I amsterdam

Deze Wereld Adapter Evo in combinatie met de dubbele USB-oplader kan wereldwijd gebruikt worden!

De Wereld Adapter Evo USB van Skross gebruikt haar gepatenteerde all-in-één land schuifsysteem voor de verbinding van alle 2-polige apparaten. Zoals de oplader voor uw smartphone of laptop aan de lokale stopcontacten in meer dan 150 landen.
Het maakt niet uit of je uit Washington, Londen of Singapore komt, het maakt niet uit als je op reis gaat naar Frankrijk, Kenia of Australië, met deze World Adapter Evo USB hebt u altijd de juiste verbinding.

Deze praktische Zwitserse reisadapter kan uitzonderlijke prestaties bieden met zijn 6.3 ampère en onderscheidt zich zowel door te voldoen aan alle relevante internationale veiligheidsnormen als door zijn compacte, trendy outfit.


Availability: In voorraad

€ 34,95
NEW!Productcode: 83754

S-Kross World Adaptor USB   - I amsterdam

Meer afbeeldingen

Details

Deze Wereld Adapter Evo in combinatie met de dubbele USB-oplader kan wereldwijd gebruikt worden! De Wereld Adapter Evo USB van Skross gebruikt haar gepatenteerde all-in-één land schuifsysteem voor de verbinding van alle 2-polige apparaten. Zoals de oplader voor uw smartphone of laptop aan de lokale stopcontacten in meer dan 150 landen. Het maakt niet uit of je uit Washington, Londen of Singapore komt, het maakt niet uit als je op reis gaat naar Frankrijk, Kenia of Australië, met deze World Adapter Evo USB hebt u altijd de juiste verbinding. Deze praktische Zwitserse reisadapter kan uitzonderlijke prestaties bieden met zijn 6.3 ampère en onderscheidt zich zowel door te voldoen aan alle relevante internationale veiligheidsnormen als door zijn compacte, trendy outfit.

Extra informatie

Taal Nee