Sandwichbike "Iamsterdam"

In Nederland staat het concept van een fiets min of meer vast. Basten Leijh, ontwerper van Sandwichbikes, ging de uitdaging aan om alle aspecten van de fietsindustrie te innoveren. Met bijna 900.000 fietsen in de stad, vormde Amsterdam de perfecte locatie om inspiratie op te doen voor een nieuw fietsconcept.

De relatief dikke banden en het stijve frame van de meervoudig bekroonde houten Sandwichbikes, maken het de perfecte fiets voor een relax ritje. Sandwichbikes staat natuurlijk prachtig boven je bed, maar om ook buiten de blits te maken, hebben we ervoor gezorgd dat het houten frame weer en wind kan doorstaan.

Sandwichbikes is in alle opzichten uniek - materiaal, design en product technologie- maar de grootste toegevoegde waarde van deze houten fiets is dat het leven gewoon beter is op een Sandwichbike! Toer door de stad, chill in het park, cruise over de boulevard… Relax, rewind, ride a Sandwichbike.

Sandwichbike specificaties:

Afmeting Sandwich box: 94 cm x 70 cm x 24 cm
Afmeting Sandwich bike: 175 cm x 62 cm x 95 cm
Gewicht: 17kg
Frame Maat: Medium (51cm)
Frame: Beuken Multiplex (PEFC Goedgekeurd): All weather gecoat. Getest volgens EN en ISO-normen.
Vork Beuken Multiplex (PEFC Goedgekeurd): All weather gecoat. Getest volgens EN en ISO-normen.
Versnelling / rem: Shimano single speed terugtraprem
Spaken: 14G RVS spaken
Banden: Schwalbe 26 "Big Apple
Aandrijfketting: RVS ketting

Heeft u liever een Sandwichbike met 2 of 7 versnellingen? Kijk dan op de website voor alle technische variaties en mogelijkheden. Maak je keuze, bestel hem online en start 'Cruisin '!

www.sandwichbikes.com

Availability: In voorraad

€ 1.199,00
NEW!

* Verplichte velden

€ 1.199,00


Productcode: Sandwichbike

side view

Meer afbeeldingen

  • side view

Details

In Nederland staat het concept van een fiets min of meer vast. Basten Leijh, ontwerper van Sandwichbikes, ging de uitdaging aan om alle aspecten van de fietsindustrie te innoveren. Met bijna 900.000 fietsen in de stad, vormde Amsterdam de perfecte locatie om inspiratie op te doen voor een nieuw fietsconcept. De relatief dikke banden en het stijve frame van de meervoudig bekroonde houten Sandwichbikes, maken het de perfecte fiets voor een relax ritje. Sandwichbikes staat natuurlijk prachtig boven je bed, maar om ook buiten de blits te maken, hebben we ervoor gezorgd dat het houten frame weer en wind kan doorstaan. Sandwichbikes is in alle opzichten uniek - materiaal, design en product technologie- maar de grootste toegevoegde waarde van deze houten fiets is dat het leven gewoon beter is op een Sandwichbike! Toer door de stad, chill in het park, cruise over de boulevard… Relax, rewind, ride a Sandwichbike. Sandwichbike specificaties: Afmeting Sandwich box: 94 cm x 70 cm x 24 cm Afmeting Sandwich bike: 175 cm x 62 cm x 95 cm Gewicht: 17kg Frame Maat: Medium (51cm) Frame: Beuken Multiplex (PEFC Goedgekeurd): All weather gecoat. Getest volgens EN en ISO-normen. Vork Beuken Multiplex (PEFC Goedgekeurd): All weather gecoat. Getest volgens EN en ISO-normen. Versnelling / rem: Shimano single speed terugtraprem Spaken: 14G RVS spaken Banden: Schwalbe 26 "Big Apple Aandrijfketting: RVS ketting Heeft u liever een Sandwichbike met 2 of 7 versnellingen? Kijk dan op de website voor alle technische variaties en mogelijkheden. Maak je keuze, bestel hem online en start 'Cruisin '! www.sandwichbikes.com

Extra informatie

Taal N/B

Andere mensen kochten ook:

Cycling Combi

Cycling Combi
DEAL: I amsterdam Cycling Shirt Plus Cycling Bib Short Combi
€ 127,95